ONİKİ ADIMDA BAŞARI FORMULÜ

• İLK SIR; TUTKULU VE MERAKLI OLMAK
Başarılı olmak için ilk gereklilik yetenek sahibi olmak yerine ilgili ve meraklı olmaktır.
Eğer ki en çok merak duyduğun şeyin peşinden gidersen kesinlikle başarılı olacaksın.

• İKİNCİ SIR; AZİMLİ OLMAK
Başarının diğer ismi azimdir. Sorunlara rağmen önemli olan her zaman onları çözebilmek ve vazgeçmemektir. Zeki olmak yerine azimli olursan başarı seni bulacaktır.

• ÜÇÜNCÜ SIR; SABIRLI OLMAK
Engeller her zaman insan hayatında var olacaktır fakat önemli nokta şu ki onların sabırla aşılması gerektiğidir. Başarılı olmak senin sabrını geliştirecektir ve her şeye
rağmen işini sabırla yaptığında başarılı olacaksın.

• DÖRDÜNCÜ SIR; ANDA KALMAK

Başarıya katkısı olmayan bir şey varsa buda geçmiş ve gelecek arasında gidip gelmektir. Bunları düşünmek size zaman kaybettirecek ve enerjinizi tüketecektir.
Yarını değiştirmek istiyorsan sadece şimdide kal ve yapıcı eylemlerde bulun.
• BEŞİNCİ SIR; TEK BİR İŞE ODAKLANMAK
Altın bir kural olarak yaptığın işe konsantre olmak ve odaklanmak başarının önemli bir aşamasıdır. Aynı anda birden fazla iş yapabilirsin ama tüm işleri aynı anda yapamazsın. Bu yüzden yaptığın ve başarılı olmak istediğin işe tüm dikkatini vermelisin.

• ALTINCI SIR; HATALARDAN DERS ALMAK
Başarılı insan hatasız insan demek değildir. Bu dünyada hatasız insan bulamazsın. Eğer başarılı olmak istiyorsan hataları da göze almalısın ve hata yaptığında yılmadan devam edip bu hatalardan ders almalısın. Hatayı bir yenilgi olarak görmek yerine avantaja çevir, böylece yeni şeyler öğrenip deneyim kazanacaksın.

• YEDİNCİ SIR; SEZGİLERE GÜVENMEK
Başarının diğer bir sırrı ise sezgilerine güvenmektir. Sezgi zekanın gerçek göstergesidir. Bundan dolayı başarılı olmak istiyorsan sezgi yetini geliştirip, bu sezgilere güvenmelisin. Varoluşsal mesajlar özünden gelir ve sezgi yoluyla algılanır.

• SEKİZİNCİ SIR; DEĞERLİ OLMAKTIR
Hayat kısa ve değerli vaktini geçici şeyler için harcamak yerine kalıcı başarı için harca.
Sen kalıcı başarıları tüm insanlığa değer katan değerli bir insan olarak yaparsan başarı
sana doğal olarak gelecektir.

• DOKUZUNCU SIR; HAYAL GÜCÜNÜ KULLAN
Başarı yolunda daha güçlü olman için ve başarının öz izlemesini yapabilmek için hayal gücü önemlidir. Eğer zeka uyanıksa hayal gücü devrede olur ve gücüne güç katarak seni başarıya doğru götürür.

• ONUNCU SIR; DEĞİŞİME AÇIK OLMAK
Zeki bir yöntem uygulamak istiyorsan her gün aynı şeyler yapmayı bırak. Aynı yöntemle farklı sonuçlara ulaşamazsın. Zeki insan değişik yöntemlere ve değişim geçirmeye hazırdır. Kendini değiştirirsen sonuçlar da değişir. Başarının esasında değişim şarttır.

•ONBİRİNCİ SIR; GERÇEK BİLGİLERE SAHİP OLMAK
Gerçek bilgi edinmek istiyorsan bunu deneyimlemen gerekir. Gerçek bilginin özü deneyimdedir. Tartışarak ya da konuşarak teorik şeyler üzerinden bilgi edinebilirsin
ancak bu sadece yüzeysel bir anlayış olacaktır.

•ONİKİNCİ SIR; SESSİZ KALMAYI BİLMEK
Gerçek başarının sırrı ve son altın kuralı Mutlak gerçeğe teslimiyet içinde olmaktır. Sen tüm dünyevi kalıplara ve otoriteye rağmen cesaretle hareket edecek gücü bulunca ve teslim olunca gerçek başarının kapıları sonuna kadar açılacaktır.

Her mevsimin kendine has bir güzelliği vardır ve her mevsimin insana vereceği coşku dolu armağanları mevcuttur. İşte yıl boyunca her mevsimin verdiği coşkuyu yaşamak ve varoluşsal başarının bir parçası olmak için her ay bu festivalleri düzenliyoruz…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here